fredag 4 oktober 2013

Kända skåningar! :D

Tjaba Tjena allihopa! Vad passar bättre än att ta upp några kända skåningar en fredag som denna. De kändisar vi ska ge oss in på är, Zlatan Ibrahimovic, Eric Saade och Johan Glans. Zlatan Ibrahimovic är född den 3 oktober 1981 i rosengård i Malmö. Han är Sveriges bästa och en av världens bästa fotbollsspelare och just nu spelar han i Paris Saint-Germain (PSG). Tillsammans med hans fru Helena har de 2 barn, Vincent och Maximilian. Zlatan har tagit emot guldbollen, vilket är priset som Sveriges bästa fotbollsspelare hela sju gånger. Här får ni en rolig video där Zlatan än en gång visar sin kaxiga attityd! Sverige har mött Färöarna och under en avblåsning kastar Zlatan bollen på deras målvakt utan att domaren ser. När kommentatorn senare ifrågasätter situationen får han ett svar att suga på.
Den andra kändisen vi ska gå in på är Eric Saade. Eric föddes den 29 october 1990 i kattarp, Helsingborg. Han blev upptäckt redan som ung men slog igenom i Melodifestivalen 2010 med låten Manboy. Han slutade på en tredje plats men gav sig inte och ställde upp nästa år igen. Denna gång hette låten Popular och den 12 Mars 2011 stod han som vinnare. Här har ni en video där man först får se en del av hans uppträdande under Stockholm Pride 2012 men också en intervju. Lägg märke till hans skånska dialekt och hur han uttalar vissa ord!
Den sista kändisen är Johan Glans och föddes den 9 April 1974 i Eslöv. Han är en känd svensk komiker och har bland annat medverkat i kvarteret skatan. Han fick den 30 maj 2011 Povel Ramels Karamelodiktpris och tog emot två kilo godis samt 30 000 kronor. Här har ni en video från ett av hans stand up och lyssna pä när han tar upp det här med att beställa coca cola i Stockholm! Se och njut!
Detta var allt för nu! Vi ses nästa gång! Puss och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar